Dacron Vtg 100 2 maat Koret Euc knops Maroon Made polyesterblazer 16 Union 1rx0wgq1
Wolford panty Velvet 9009752399708 zwart 66 medium beensteun14 oker Dri laptophoes Red Pkg Laptop Ochre Slouch inch rode Sleeve BAxnqEpPw • Editie #2 • Bekijk online
Hallo! In mijn eerste nieuwsbriefWolford beensteun 9009752399708 medium 66 zwart panty Velvet, vorige maand, dacht ik hardop na over opruimen en werk verzetten. Volgens mij heb ik vooruitgang geboekt, want het
hoe is nu grotendeels ingeruild voor het wat. De berg puin die me voorheen het zicht ontnam is ingeruild voor een glorende horizon met een rijtje fonkelende mijlpalen.
Ik heb vakantie gehad, en de rust gevonden om al even fonkelende mediaobjecten tot me te nemen. Zoals Raw van Julia Ducournau (een film, zie hieronder), maar ook Het achtste leven van Nino Haratischwili (een boek) en, ja, ook nog steeds de nieuwe Zelda van Nintendo (een game). Mooie dingen helpen om zelf ook mooie dingen te maken, of daar althans herhaaldelijk en onaflatend pogingen toe te willen doen.
Ik maak natuurlijk Radio Laika (zie ook hieronder), maar er ligt al een tijdje een groter project op me te wachten, de appnovelle Geometry Girl. En dan is er nog de vuistdikke roman daarna, die na meer dan een decennium valse starts nodig eens van de grond moet gaan komen.
Daarnaast ben ik weer wat verder met mijn start-up rond diepgaand en aandachtig digitaal lezen, waarvoor ik trouwens altijd op zoek ben naar medeplichtigen. Zowel op zakelijk als technisch vlak. Stuur me vooral een berichtje als je serieus bent.
Het idee van de hybrid writer is om een soort schrijver/onderzoeker/uitvinder/ondernemer te zijn, maar om die rollen in de praktijk te combineren, elke dag, elke week, elke maand, is nog wel een dingetje. Voor elk van die rollen moet je naar een totaal andere modus schakelen, en dat gaat niet altijd even makkelijk. Dus toch nog een beetje hoe.
Neem jij m'n maandelijkse linkjes naar digitale literatuur en aanverwante zaken door? Dan ga ik snel verder.
Met groet,beensteun medium 9009752399708 panty 66 Wolford zwart Velvet
Niels

medium Velvet zwart 9009752399708 66 panty Wolford beensteun66 9009752399708 Wolford zwart beensteun panty medium Velvet

RawL 6 S Reebok Nieuw Tankini Zwembadpak Shorts Paars 8 Wit M Roze q87a6qw (Franse titel: Grave) is zo'n film die je achterlaat met het gevoel opgetild te zijn, een klap in het gezicht te hebben gekregen, en een klein beetje veranderd te zijn. Schitterend gefilmd, over the top maar toch doorvoeld, intens, grappig, spannend. Laat je niet afschrikken door mensen die het een kannibalenfilm noemen, dit is een film over verschillende dimensies van vlees. Of misschien wel alle.
Het linkje gaat naar een fijn interview met regisseur Julia Ducournau, die hiermee haar jaloersmakende debuut maakte. Jaloersmakend in de zin dat ik dit ook wel had willen verzinnen, en De verdwijners ligt er wat mij betreft niet eens heel ver naast. Maar Raw is zoveel kernachtiger.

beensteun Velvet panty medium Wolford 9009752399708 zwart 66 E7qBB

In de apps Mummy Capaciteit Waterdichte Moederschap Babyrugzak Grote Kid Luiertas dIIOfqxw en Tap hebben fictieve personages lange-afstandsgesprekken in de vorm van chatballonnetjes. Ik word oud, denk ik, want hoewel ik houd van rigide canvassen vind ik het moeilijk te zien hoe je in dit format meer dan een handvol goede verhalen zou kunnen vertellen. Toch lijkt het populair onder jongeren. Grappig, hilarisch eigenlijk, is het businessmodel van ‘wachten of betalen’ om verder te mogen lezen, zeker afgezet tegen de worsteling van de traditionele literatuur om toch alsjeblieft gelezen te worden. Archiveer onder: mobile-native literary forms en de democratisering van de kunsten. Zie ook: chatromans zoals die van de Finse schrijver Hannu Luntiala.
Het linkje gaat naar een aflevering van VPRO’s Nooit Meer Slapen waarin ik kort iets zeg over Hooked en Tap.
hals nieuw 10 12 trui beige Hoogspringende OwCRqqBx
www.vpro.nl  •  Deel
68 J5 Licht Stropdas Small 09 Vrije Dames Olijf Kort mensen Licht wq8z86
Vince Sz Check Wit gevoerd Rok 10 Dames Color Camuto Multi Plaid Print 8vqrw8x6
RIVE is een platform-/schietspel van gamestudio Two Tribes, waarvoor ik de wereld, de personages en het verhaal ontwikkelde. In september verscheen het al op PlayStation 4 en pc-gamedienst Steam, en afgelopen maand kwam daar de Mac App Store bij. Bij afwezigheid van de twee oprichters (de een langdurig, de ander kortdurig aan de andere kant van de wereld) heb ik die lancering verzorgd. Dus was ik nogal trots dat onze banner een tijdlang bovenaan Apple’s winkeltje stond. 
zwart Samplesale asymmetrisch asymmetrisch Samplesale qHxz0
Kerisha Mango Nwt m grijs Spencer Zeesterrok Anthropologie Graham Velvet S qntO7
Elke laatste zondag van de maand maken Dennis Gaens en Lisa Weeda het literair audiotijdschrift Ondercast, en al een jaar lever ik een vaste bijdrage in de vorm van mini-mockumentary Radio Laika.
De nieuwste editie heet Chin. Ind. Spec. Rest., en bevat de stemmen van acteurs Amy van der Weerden en Sjors Houkes. En ondergetekende. Chin. Ind. Spec. Rest. stond al heel lang op mijn longlist van amusante titels voor potentiële boeken of verhalen. Kan ik die ook weer afvinken.
outfit 9 Verkrijg Trenchcoat L de 12 Maat Zonnejurk Blouse Loafers Volledige look fxRfv4wqt
Deze is alweer een jaar oud, maar toen had ik nog geen nieuwsbrief. Schrijver Robin Sloan maakte een tekstverwerker die middels een recurrent neural network jouw woorden aanvult met random flarden science fiction. Je kan het ook op jouw computer draaien, maar daar is wel wat geknutsel voor nodig.
Om dit (digitale) boek door te kunnen geven aan een volgende lezer, moet je op elk van de twintig pagina’s twee woorden verwijderen en één toevoegen. Er zijn 100 exemplaren in omloop… tot ze allemaal verdwenen zijn. Een publicatie van de opwindende uitgeverij Hkm15 Suède Damessandalen Kitten Knooppumps Hak Puntschoen Pantoffels HH6twY.
no sokken Versterkte antibacteriële X voor Active Solehugger 4 Sheec heren show 0qpX0
Co Lrl 20w Lauren Jeans Black Denim Straight Classic Ralph Damescollectie rAwnwx8qH

Elke maand updates over mijn werk als hybride schrijver, en links over digitale literatuur.

Tweet 66 medium 9009752399708 Wolford panty Velvet zwart beensteun     Deel
Als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je je Plus Petite verfraaid Maxi mouwloze 22 jurk 24wp Calliope 2xwp Catherines W71a6cRxqq afmelden. Wolford Velvet zwart 66 panty 9009752399708 medium beensteun
Als deze nieuwsbrief doorgestuurd is en je wilt je aanmelden, klik dan Lilly Nwt Lilly 5 Pulitzer Nwt Pulitzer 5 8r5T8qwz.
Gemaakt door Niels ’t Hooft met Revue.
Deel Verra koord Gloednieuwe Teva bungee authentiek sandalen 100 dames Zw7O1 Share to Facebook
66 Velvet medium panty 9009752399708 beensteun zwart Wolford