Op zoek naar wehkamp?

wehkamp
Wehkamp schrijft nog altijd dieprode cijfers, schulden omgezet in aandelen.
Onderaan de streep prijkt een verlies van ruim 28 miljoen, een verbetering ten opzichte van de 79 miljoen die Wehkamp vorig jaar met rode pen moest noteren. Evengoed is er geen reden tot juichen, het verlies vorig jaar werd namelijk veroorzaakt door een eenmalige goodwillafschrijving van bijna 50 miljoen waardoor Wehkamp per saldo dus weinig is opgeschoten in een jaar tijd.
Kwakkelend Wehkamp staakt gratis retouren thuis ophalen Logistiek.
Wehkamp opent exclusieve online winkel van de Efteling.
Daarnaast produceert Wehkamp veel collecties onder private label. Wehkamp gelooft erin om mode en lifestyle op een slimme manier te combineren met online technologie en een fijne shopervaring, om zo een relevant en overtuigd platform te kunnen bieden aan haar klanten en partners.
wehkamp HomeRun.
Voor het jaarlijkse benefietgala zorgen wij voor de jurkjes voor de gastvrouwen. En wehkamp verkoopt ook de kinderfondsknuffel, 100% van de opbrengst van de knuffel gaat naar het Kinderfonds! Wehkamp is hét online warenhuis voor gezinnen in Nederland. Wij willen er echt voor gezinnen zijn, daarom past deze sponsoring als een warme jas.
Wehkamp Vosko.
In samenwerking met netwerkpartner Vosko is een betrouwbare netwerkinfrastructuur ontwikkeld en aangelegd die dit grootschalige distributieproces ondersteunt. Het nieuwe netwerk wordt in een dual datacenter-configuratie gekoppeld aan zowel het netwerk van het hoofdkantoor van Wehkamp als het tweede datacenter bij Equinix in Zwolle. Download de referentie: Wehkamp.
@wehkamp Instagram-foto's' en video's.'
Wehkamp RetailNews.
Wehkamp breidt de categorie koken tafelen uit tot ruim zevenduizend artikelen. Cookinglife E-commerce Wehkamp. 10 december 2019 om 1330.: Wehkamp grijpt in: niet alles wordt meer gratis opgehaald. Om weer winst te kunnen maken, gaat het roer om bij Wehkamp.
Productiemedewerker Wehkamp Zwolle in Zwolle. Timing Logo. Group 2. Combined Shape. Combined Shape. Rectangle. Rectangle. Rectangle. Combined Shape. Triangle. Triangle. Triangle. Group 3. Combined Shape. Combined Shape. Path 2. Path 2. Path 2. Path 2. Pat
Bij wehkamp werken we met een enthousiast team en zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Waar ga je werken? Solliciteer hieronder op de vacature Productiemedewerker bij Wehkamp in Zwolle en je kan komen te werken in het grootste online warenhuis van Nederland.
Wehkamp Applications sur Google Play.
Doe mee met exclusieve acties zoals Raad Waar de Koffer Staat en de Uitpakdagen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe mode, te gekke huisdecoratie of hele scherpe aanbiedingen: in de Wehkamp app vind je alles op één plek.
Wissel je fashioncheque om voor een wehkamp Cadeaukaart.
Check je FC saldo. KIES JE WEHKAMP CADEAUKAART. fashion cheque is nu ook te besteden bij wehkamp! Direct betalen met fashioncheque is om technische reden nog niet mogelijk maar je kunt je fashion cheque al wel omwisselen voor een wehkamp Cadeaukaart.

Contacteer ons